woensdag 20 maart 2013

H&M Conscious Experience in Amsterdam


Een nieuw sprookje! Het is zo ver, de nieuwe lijn Conscious collectie! H&M loves story telling. En ze hebben super leuk uitgepakt!

De kledinglijn heet Conscious Experience. Het is een duurzame kledinglijn. Wat de kledinglijn zo duurzaam maakt zijn de materialen die ze gebruiken. De kleding is gemaakt van organisch katoen, gerecycled polyester en tencel. Ben jij bekend met deze materialen?


H&M is echt helemaal op de Green tour! Wat zij ook hebben georganiseerd is een oude kleding inzamelingsactie. Echt heel leuk!!

Overal te wereld kunnen klanten hun oude kleding inleveren. Het maakt niet uit van welk merk de kleding is. Er is een maximum van twee tassen vol met kleding! In ruil daarvoor krijg je een kortingsbon. 

Die kan je dan mooi weer besteden aan een nieuwe outfit!
H&M doet dit allemaal om zo veel mogelijk kleding te redden van de vuilnishoop. Kleding kan je zo makkelijk hergebruiken. 

Gooi jij je oude kleding weg?


Er zijn zo veel goede doelen en acties waar je aan mee kan doen om in je oude kleding een nieuw leven te blazen.
H&M is de eerste grote modeketen die zo'n actie georganiseerd, plus een gave eco kleding lijn. Hoe leuk!

De Conscious Experience kan je bezoeken van 19 t/m 31 maart in Amsterdam op de Kalverstraat 101. Ben jij er al geweest? Morgen ga ik even een kijkje nemen. Het ziet er zo bijzonder uit!

Nu H&M zo groen bezig is, vraag ik mij af of hun productieproces nou ook zo groen is. En de mensen die de kleding maken. Worden ze nou goed behandelt? Vraag jij je dit nooit af?


Liefs.


Een reactie posten