maandag 4 februari 2013

Let the Magic begin!

Heerlijk! Vandaag kwam de zon lekker door en het gevoel van de lente kriebelt gelijk!

Na al die kou en weinig zon heeft mijn lijk bleke gezicht wel zin in een opkikkertje! Die van jou ook? Of valt het bij jou nog wel mee?
Ik heb toch wat leuks gevonden! 
Het is niet goedkoop hoor! Maar de zonnebank is ook niet echt goedkoop en daarbij is het eigenlijk heel slecht voor je huid om onder de zonnebank te kruipen. Het is wel lekker warm, maar niet de beste oplossing.


Misschien heb ik wat voor je.
Dit zijn Magic Drops van Collistar. Het is heel makkelijk te gebruiken. Je hebt maar een paar druppels nodig. Deze kan je op je handen aanbrengen door de pipet. 

Met je handen verdeel je de druppels over het gezicht en de hals. Dan laat je het een nachtje zitten en voila de volgende morgen lijkt het of je lekker in de zon hebt gezeten. Super leuk toch!

Voor het beste effect kan je het best eerst je gezicht scrubben.
Dan is het belangrijk dat je je gezicht goed reinigt. Je kan de druppels aanbrengen op het gezicht en hals en dan lekker gaan slapen. 

Hoe kan een paar druppels er voor zorgen dat je een lekker kleurtje op je gezicht krijgt?
Nouu volgens de verpakking komt dat door een innovatieve DHA Rapid molecule. Deze zorgt voor een magische zijde zachte zon gekleurde huid. Daarbij is het hydraterend en een anti-veroudering.


Super makkelijk toch? Je kan het gebruiken voor het hele lichaam. Het is te koop op webshops en bij de Douglas. De Magic Drops kosten rond de 22 en 27 euro.

Kende jij het al?

Liefs.
Een reactie posten