dinsdag 19 februari 2013

Hello miss flirty pants

Ahw hoe vind je dit dan? Is het niet schattig?

Gewoon sterretjes op je nep wimpers. Dit is echt gaaf voor een feestje of een leuk festival!

Zou het nou heel zwaar zijn aan je ogen? Volgens mij voel je het de hele tijd. Waarschijnlijk kijk je er ook steeds tegen aan. Ook omdat die sterretjes uitsteken.

Dit vind ik ook erg mooi. Het patroon op de nep wimpers is helemaal doorgetrokken naar de oogleden. Super gaaf!

Tip! Vaak als je nep wimpers aanbrengt zie je je ook echt dat je nep wimpers op hebt. Wat je dan zou kunnen doen is nog even je mascara over de wimpers halen. Dan zien de wimpers er net even natuurlijker uit. 


Ook is het mooi om met een eyeliner een randje aan te zetten bij je wimper wortel. Zo lijkt het net of je alleen een randje eyeliner hebt en dan zie je geen randje van je nep wimpers. Mooi toch?!
Geen nep wimpers voor jou?
Hou je nou niet van nep wimpers, maar wil je wel lange wimpers dan heb je daar ook een leuk spulletje voor. Stimulashfusion is een serum die je wimpers langer maakt, na 6 weken heb je resultaat. Je hebt dan echt langere wimpers. Het is heel makkelijk aan te brengen. Het is een soort eyeliner die je kan aanbrengen bij de wortel van je wimpers. Een vriendin van me is het aan het testen en volgens haar werkt het echt.

Heb jij nog een leuke foto van jou met nep wimpers? Plaats hem op mijn facebook page! Of heb jij hele mooie wimpers van jezelf? Laat ze zien!

Liefs.


Een reactie posten