zaterdag 12 januari 2013

Hotelnacht Amsterdam


Vanmiddag begint de allereerste Amsterdamse Hotelnacht. Oee spannend he! Weet jij al wat een Hotelnacht is?

Ik zal het je snel vertellen. Deze nacht kan je voor een speciale prijs een hotel boeken in Amsterdam! En dat niet alleen, ook organiseren hotels super leuke evenementen! 

Het thema van de Hotelnacht is: Op vakantie gaan in eigen stad. 

De bedoeling is dat Amsterdammers een hotel boeken in hun eigen stad en kunnen genieten van alle evenementen die de hotels te bieden hebben.Jij kan ook mee doen! Je hoeft niet eens een hotel te boeken.

Er is namelijk een super leuk programma en allemaal andere leuke extra's waar je aan mee kunt doen of waar je gebruik van kan maken!

Er is zo veel leuks te beleven! De hotels hebben ontzettend veel leuke evenementen georganiseerd. Ik zet ze even op een rijtje. De hotels heb ik even roze gemaakt. Zo kan je gelijk jou favo hotel zien in Amsterdam en daarbij staat dan wat er te beleven is.

Bij het American Hotel heb je een leuke comedy show van Greg Shapiro. En in het Conscious Hotel Vondelpark is er een leuke biologische nachtmarkt met live muziek! Super leuk om even een kijkje te nemen.

Oelala Double tree by Hilton, daar vind je de hoogste ijsbaan! Hier kan je op het dak schaatsen. Het mooie hiervan is, is dat je een geweldig uitzicht hebt over heel Amsterdam! Dit is echt een aanrader! Heb je geen schaatsen? Geen probleem het hotel heeft schaatsen voor je!

Hilton bij Apollolaan, die hebben geweldig uitgepakt. Wat is daar dan te beleven? Nou je kan beter vragen wat niet!

OMG dit is een leuk feestje. Vanaf 21:00 tot 03:00 is er een geweldig feest die heet Roomservice. Tijdens dit feest kan je gebruik maken van een super leuk Roomservice menu onder het genot van een heerlijke line-up waar je helemaal blij van wordt. Hardwell op all people zal deze avond draaien!

Het Roomservicemenu bestaat uit een Pillow fight, daag je tegenstander uit voor kussengevecht in de box-ring. Of Service please: wat je ook verlangt, de stoute kamermeisjes maken het waar. Is je glas leeg? Laat je bijschenken door een meisje, badend in een reuze cocktailglas. Sexy sleeper: laat je professioneel fotograferen met je vrienden in bed. En er is nog veel meer te doen! Dat klinkt goed he?!


Dit was nog niet alles. Dit kan je ook nog allemaal doen! Zoals bij het NH Barbizon Hotel zal Q-music het dak eraf blazen! Het Park Hotel heeft een leuke chocolat tasting. Heb je nou zin in een lekkere BBQ dat kan op het dak bij het hotel The Albus. Bij het Westcord Fashion Hotel is er een fashion sale met lekker cocktails en een heerlijke line-up! 

Ga jij vanavond één van deze Hotels onveilig maken? Dan wens ik je onwijs veel plezier maar dat zal vast wel goed komen. 

Heb je vanavond nou andere plannen? Geen probleem er zijn nog leuke acties waarvan je kan profiteren. 
Hieronder staan ze voor je op een rijtje, zo van de site gekopieerd waar je het hele programma kan vinden.

Liefs.

Have fun!
Gratis rondvaart door Blue Boat Company in de maand januari (t.w.v. 14 euro)
Gratis rondvaart langs de historische grachtenhotels op zaterdag
15 euro korting op de private-driver-service van Uber op zaterdag/zondag
Gratis toegang tot museum Het Grachtenhuis op zaterdag/zondag, hele maand 50% korting (6 euro incl. audiotour)
50% korting op de entree van Spa Zuiver op zaterdag/zondag (normaal v.a. 29,95 euro)
25% korting op het Zondagochtend Concert van Het Concertgebouw
- Speciale aanbieding Hotelontbijt bij de Baker's Cafés van het Vlaamsch Broodhuys op zondag (normaal 13,75 euro)
- Gratis toegang bij Holland Casino Amsterdam in de maand januari (t.w.v. 5 euro)
Gratis toegang tot de Heineken Experience in de maand januari (normaal: 15 euro)
20% korting op de entree van NEMO voor 2 personen, vanaf 12 tot 31 jan 2013 (normaal 13,50 euro)
Gratis rondleiding door Gassan Diamonds op 19 januari/17 februari 
Een reactie posten