zondag 20 januari 2013

Fashionable Locations

De afbeelding is van sean@seanknott.com
Amsterdam Fashion Week
Woensdag 23 januari begint de Amsterdam Fashion Week. Dit weekend hebben we al kunnen genieten van leuke shows en pop-up catwalks in Amsterdam! Maar dit was nog niet alles.

De Amsterdam Fashion Week zal plaats vinden in de Gashouder. Tijdens dit event kan je 5 dagen vol op genieten van de nieuwste trends op het gebied van fashion! Hoe heerlijk is dat? Als je helemaal gek bent op fashion dan kan je aankomende week je lol op! En ik ben er gek op.


Heerlijk! Zelf ben ik een jaar geleden naar de openingsavond geweest van de Amsterdam Fashion Week en het was een avond om nooit te vergeten!

Maar hoe leuk zou het zijn als er modeshows zouden zijn op andere locaties? 
Kunst, historie en mode maken eigenlijk deel uit van elkaar. Zonder de historie was de mode van nu er niet. En door de geweldige kunstenaars zijn er de gaafste kleuren en beelden uit de geschiedenis vastgelegd. Dit is eigenlijk heel inspirerend vind je niet?

Het lijkt mij daarom best gaaf om een modeshow in het Rijksmuseum te zien, of wat denk je van het paleis op de dam. Dat is toch een geweldig gebouw waardoor de show gelijk iets magisch krijgt. Wat ook leuk zou zijn is om een modeshow te zien in het Magna Plaza, het eeuwen oude kantoor gebouw van Amsterdam. Gaaf toch!

Het Rijksmuseum ondergaat nu nog een verbouwing. Maar dit jaar zal het museum weer open gaan op 13 april 2013. Het doel van de verbouwing is het museum meer smaak, durf, fantasie en optimisme te geven! Ik ben heel benieuwd of het museum dat ook zal uitstralen.  Met de nieuwe uitstraling zal het museum gebruikt worden voor veel evenementen. Ik denk dat we leuke dingen kunnen verwachten, waaronder misschien wel een fashionshow! Hoe gaaf zou het wel niet zijn als bijvoorbeeld een groot merk als Chanel een geweldige magische show zou geven in één van de historische panden van Amsterdam?Wat vind jij?

Liefs.Een reactie posten