maandag 28 januari 2013

Amsterdam Hotspot!

Een Belgisch restaurant in hartje Amsterdam! Op de Herengracht nummer 88 op precies te zijn zit dit schattige restaurantje. 

Na een vrijdagmiddag borrel hadden we nog allemaal honger dus besloten we om naar een restaurant te gaan. Op de heen weg was ik hier langs gelopen. En ik dacht gewoon schattig simpel restaurantje laten we daar maar eens kijken. Nou het was wel meer dan dat, echt super leuk!

Wanneer je binnenkomt wordt je warm ontvangen. Dan wordt je naar een lounge hoek gebracht. Hier wordt het concept van het restaurant uitgelegd. En dat is nou net wat het zo leuk maakt.

Je kan kiezen tussen drie sferen. Hieronder zie je een afbeelding van de sferen. Gastronomisch/exclusief, Belgisch Barok en de Huiskamersfeer. Hierbij kan je kiezen welke sfeer het best bij je past. 

De Gastronomische sfeer is een 5 gangen diner. Waarbij je een excusief gevoel krijgt. Je kan samen met je tafelgenoten het diner samenstellen. Ook kan je een bijpassend wijn of bier arrangement samenstellen. 

De andere twee sferen is een 3 gangen diner. Bij Belgisch Barok kies je samen met je gezelschap wat gerechtjes uit. Deze worden dan geserveerd op een etagère. Zo kan je samen al het lekkers proeven.

Dan heb je nog de huiskamer. Bij deze sfeer kan je een 3 gangen diner samenstellen of gewoon alleen een hoofdgerecht bestellen. Het 3 gangen diner heb je al voor €27.50 per persoon. De andere twee sferen kosten €33.50 per persoon.
Als je een sfeer hebt uitgekozen wordt je tafel gedekt in de kamer met de juiste sfeer.

Gaaf he die verschillende sferen! Het eten is super lekker en een beetje exclusief terwijl de prijzen echt prima zijn. Waar heb je nou een 5 gangen diner voor minder dan 40 euro?

De patat wordt op de kaart een zakje oude wijven genoemd. De steak die ik gegeten hebt stond als dikbil op de kaart.
 

Het is een restaurant met een leuk apart concept met heel veel humor! Echt een aanrader als je lekker verwend wilt worden voor niet al te veel geld.

Liefs.


Een reactie posten