donderdag 1 november 2012

Lekker wollig!

Wol is heerlijk, het is een natuur product!
En o wat is het in!


Vanaf dinsdag 6 t/m 11 november is het de wolweek in Amsterdam! Tijdens deze week tonen 21 gave Nederlandse mode- en design creatieven de leukste wollige creaties in Hotel Droog Amsterdam.

Maar ook zijn er door de hele stad onwijs veel activiteiten georganiseerd om aandacht te krijgen voor de goede eigenschappen van wol.


The Campaign for Wool is een initiatief van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Charles van Groot-Brittanniƫ. Je zou denken wat heeft hij nou met wol? Nou blijkbaar heel veel. En dat is goed!

Wol is licht als een veertje en duurzaam! Wist je dat al?
Ja wol is echt duurzaam! 


Het is een vernieuwbare grondstof omdat de schaap steeds een nieuwe vacht krijgt.

O
ok is het recyclebaar en verlaagt het CO2-gehalte in de lucht! Wol heeft nog meer voordelen; het gaat lang mee, reinigt zichzelf, werkt brandvertragend, is vormvast en ventileert!

Wat wil je nou nog meer?

De campagne is in Oktober 2010 opgestart en is uitgebreid naar een hoop landen zelfs naar Japan! En ruim 200 miljoen mensen zijn online in contact gekomen met de campagne.

En graag wil ik ook mijn steentje bijdragen.
Neem een kijkje bij Hotel droog na al die mooie creaties! Wil je weten wat er precies afspeelt in de stad? Dan moet je even kijken op campaignforwool.nl


Ik heb gehoord dat je in de 9 straatjes opzoek kan gaan naar 9 schaapjes en dat je daar €500,- mee kan winnen! Dat is chil!
Zet hem op!

Liefs.


Een reactie posten