maandag 29 oktober 2012

Museumnacht AmsterdamWhoeehoee Museumnacht in Amsterdam komt er weer aan!

Niets is leuker dan lekker gek doen in de 5 geweldigste musea van Amsterdam!


Op 3 november is het dan zover! vanaf 19:00 tot 02:00 dan kan je je ogen uitkijken en je laten verassen door de leukste evenementen.

Mmmmm Andy Candy!
De Nieuwe kerk is helemaal omgetoverd in het thema van the last supper van Andy Warhol! Super leuk om te zien! Buiten kan je heerlijk suikerspinnen eten!
Wat je ook kan doen is bijvoorbeeld even tot je zelf komen tijdens de Midnight yoga!
Heb jij ooit een yoga sessie gedaan? Vast nog niet by night?! Gaaf om uit te proberen toch?

Wat dacht je van een shotje zuurstof om even op adem te komen? De housedealder van het Rijksmuseum staat klaar om jou avond te boosten!


Artis doet deze keer ook mee aan het nachtleven. Het aquarium is 's nachts open, pas je op voor al die vissen! Sommige zijn echt scary..

Neem even een kijkje in het Diamant museum! Daar kan je een heerlijke diamanten cocktail scoren en misschien maak jij ook wel kans op die ring ter waarde van 450 euro! You never know!√Čn wist jij dat er 7 after party's zijn! De gaafste clubs in Amsterdam pakken groots uit om jou museumnacht een extra muziekboost te geven!
programma

Voor een Sex&theCity momentje moet je even langs de AMFI! Zij zullen je verassen met een haute couture fashion show van de dame&heren in opleiding. Super leuk om mee te maken!
 


Nemo verrast jou deze nacht door een Nemo by night! Geef je ogen de kost, zij hebben gave fonteinen die de nacht een geweldige kleur geven!

Zo heb je denk ik wel voldoende info voor een spannende Museumnacht! Heel veel plezier!

Liefs.
Een reactie posten