maandag 22 oktober 2012

nieuwe Fashion killer website

oelalala een nieuwe Fashion killer website....

Met als doel de grote fashionwebsites te verslaan en zelf de grootste te worden.

Ben jij hem al tegen gekomen? Het is bijna niet te missen.. Ik heb het over FashionMash!

Op deze site vind je alle ins&outs over Mode. Zij hebben een aantal mode bloggers van Nederland gekoppeld en halen daar hun inspiratie vandaan. 

Om de grootste fashionsite aller tijden te worden zijn ze bezig met winacties! Ja echt ziek veel winacties! 

Wat op dit moment echt een trend is zijn lookbooks
En wat zij nou doen is jou je eigen lookbook laten samen stellen van de producten op hun site. Dit doe je dan aan de hand van een bepaald thema die zij voor jou bedenken. De producten waar jij uit kunt kiezen zijn van de merken waarmee zij samenwerken. 
Zij kiezen de leukste lookbook uit en voila je hebt een it-bag gewonnen!
Hiermee kan je onwijs veel leuke prijzen mee winnen.

Maar toch voelt het ook weer een beetje vreemd. Want op deze manier weten zij (en de winkels die allemaal zijn aangesloten bij hun website) precies wat jij leuk vind en wat jij eigenlijk wilt hebben. 

De gevolgen hiervan kunnen zijn dat juist die items net even wat duurder zijn dan de items die niet in lookbooks voorkomen..
Ook kunnen de items massaal worden geproduceerd en deze liggen dan in alle winkels. Zo wordt het toch bijna onmogelijk om je zelf te kunnen onderscheiden van andere?
Al die winkels kunnen hier onwijs veel voordeel uit halen!


Gemengde gevoelens of niet dit is een super leuk idee om erachter te komen wat er nou in jou hoofd omgaat op het gebied van mode! Gaaf zulke marketing! En daarbij is het ontzettend leuk om je eigen lookbook samen te stellen. En laat die it-bag maar komen!

Wat vind jij?

Liefs.


Een reactie posten