maandag 1 oktober 2012

Fashion Babylon!

Ben jij ook zo ge├»nteresseerd in mode? Dan heb ik een geweldig boek voor je!De schrijfster Imogen Edwards-Jones neemt je mee de mode wereld in! Ze geeft jou een exclusief kijkje achter de schermen. Zes maanden lang volgt zij het intensieve leven van een succesvolle ontwerpster. Vanaf de dag na de fashion show in Londen tot de presentatie van haar nieuwe collectie in New York! 

In dit boek maak je het allemaal mee. Waar halen ontwerpers en grote modehuizen hun inspiratie vandaan? Wat is de rol van een modeblad?
Hoe komt de Primarkt aan haar collectie? Wat gebeurd er als je een luchtje op de markt brengt? Wauw in dit boek leer je even in 3 pagina's hoe de parfumwereld in elkaar zit.

Een leuk weetje over het luchtje van Chanel No. 5.
De parfum kost ongeveer 82,5 cent inclusief te verpakking. Deze geweldige parfum ligt voor ongeveer €75,- in de winkel! Ik schud dit niet uit mijn mauw hoor!(pagina 183 van het boek.)

Dit geweldige verhaal is helemaal waar. Alle namen van de ge├»nterviewde mensen uit de modewereld zijn verandert om ze te beschermen. 

Na dit boek zul je nooit meer een modeblad lezen, een parfum kopen of een boetiek in gaan op de manier zoals je dat nu doet..

Het boek is geweldig! Ik heb het tijdens de vakantie gelezen en het verhaal zit nog steeds in mijn hoofd!

Vind jij het nou ook zo'n heerlijk boek! En wil je meer van deze schrijfster lezen?

Deze dame heeft niet alleen over de modewereld geschreven maar ook over de hotelwereld in Hotel Babylon en over de luchtvaart in het boek Air Babylon!

Van het boek Hotel Babylon is een tv-serie gemaakt. Misschien heb je dat wel een keer gezien.

Liefs.


Een reactie posten