woensdag 12 september 2012

Vogue Fashion Night Out!

Hello you!

Morgen avond is het zo ver de Vogue Fashion Night Out! Ik heb er onwijs veel zin in!
Je kan dan 's avonds shoppen en genieten van de mode wereld!

Hier heb ik voor jou een overzicht samengesteld hoe deze avond eruit ziet en wat je niet mag missen! Ook vertel ik je waar je de goodiebags kan scoren!

Lees snel verder!

De Bijenkorf opent haar deuren om 18:00 voor de grote opening van de FNO van Vogue. De Vogue-etalages komen tot leven en de avond begint!

Om 18:30 laat de Vogue editor Saskia van Langevelde je zien welke kleding je dit seizoen niet mag missen!

Om 18.45 is er een exclusieve documentaire over het legendarische mode-icoon.

Tussen 19:30 en 21:30 kun je met Victor&Rolf op de foto! Zij bevinden zich in het Stedelijk Museum Restaurant en zij staan daar klaar om met alle FNO ladies voor de camera te poseren. Na afloop krijg je een eigen Vogue cover mee naar huis. Oelalala!

De winkels in de P.C. Hooftstraat en de van Baerlestraat zijn tot 22:00 geopend! Je hoeft niet helemaal te lopen vanaf de Dam naar de PC want er zijn Mercedes-Benz shuttle auto’s en Mo√ęt & Chandon tuk tuks die je naar de P.C. Hooftstraat rijden. Dat is toch relaxt! Hakjes aan!

Eenmaal aangekomen bij de PC moet je een stukje teruglopen naar Stadhouderskade om even bij Momo en het Park Hotel langs te gaan om een Vogue-cocktail te scoren!

Bij Mythic Oil Blow-Dry Bar kun je je haar laten doen! Ga daarna snel door naar Chanel voor een exemplaar van de speciaal voor FNO ontwikkelde Les Twin-Sets de Chanel. Het zijn drie matchende lipstick en nagellaksets! Hebbenhebbenhebben! Bij Flippa K. kan je ook een goodiebag scoren onder het genot van cupcakes!

In het Conservatorium Hotel kan je genieten van live music en een slangenmeisje!
Bij Schaap&Citroen maar ook bij Mulbery kun je je handen laten verzorgen en een gave nagellak aanbrengen!

Om 21.00 begint er bij Azzurro Due een fashion loterij. Azzurro Due’s fashion queen deelt lootjes uit waarmee je kans maakt op modeprijzen van the wheel of fashion.

Als je van Selah Sue houdt zorg dan dat je om 22:00 bij de Bijenkorf bent. Daar sluit zij de avond af met gaaf optreden!

Zo'n avond is toch geweldig?! Je hebt geen kaarten nodig. Nee echt niet! Het enige wat je nodig hebt is het septembernummer van Vogue! That's it! Easy toch?

Ga je morgen avond mee?

Liefs.


Een reactie posten