maandag 10 september 2012

Hype hype hype


Hello you!
 
Heb je ook al gehoord van 50 tinten grijs?
Overal kom ik het boek tegen. Het is een hype! Elke seconde wordt er boek verkocht.
Al meer dan 40.000 vrouwen wereldwijd hebben het boek al gelezen!
Relaties verbeteren, de marketing wordt er op af gestemd! Alles om je heen wordt meer erotisch. Het boek wordt verfilmd ook wordt er gekeken of er een toneelstuk van te maken is.
 

Het boek gaat over een literatuurstudente Anastasia Steele zij komt onverwachts in aanraking de mysterieuze miljardair Christian Grey. Ze is direct betoverd door hem, maar probeert hem uit haar hoofd te zetten: hij is te rijk en te hoog gegrepen voor haar. Zelf is ze erg onzeker en nog maagd.  Grey komt op een dag ineens in de winkel  waar ze parttime werkt.

Vanaf dat moment zal Christian Grey Anastasia geen moment meer met rust laten. Steeds dieper trekt hij haar zijn wereld van duistere seksuele fantasie├źn in. Anastasia geniet aanvankelijk zeer van alles wat Grey haar op seksueel gebied leert en van de luxe en rijkdom waarmee hij haar omgeeft. Maar meer en meer krijgt Grey de verliefde Anastasia in zijn macht. Zijn donkerste en diepste wens: totale controle over haar. Christian Grey is verslavend gevaarlijk.
 
Er zijn 3 delen, de schrijfster is E L James.
E L james is moeder van twee kinden er woont in de UK. Haar droom was om erotische boeken te schijven maar ze durfde niet. Nu heeft ze 3 geweldige boeken geschreven.
 
Ik begin vandaag met lezen!
Lees je mee?
 
 
 
 
 
 E L James
 
Een reactie posten